Studie

Studie 1Studie 2Studie 3Location 1Location 2Udstyr

 

studio
Studie

Eftersom 70 procent af alle mine billeder bliver skudt i professionelt fotostudie i dag, er det derfor vigtigt for mig at jeg har et imødekommende studie med make-up rum og mødelokale, så stylister og kunder føler sig “hjemme” og i trygge omgivelser.  Ud over mit studie på Islands brygge, benytter jeg mig også af andre studier i landet , alt efter hvilken opgave / optagelse jeg skal ud på, og om opgaven er i jylland, fyn eller København.

location
Location

Da det ikke er alle billeder man laver i studie, er det vigtigt at man som fotograf har adgang / kendskab til nogle attraktive lokationer. Det kan være alt fra gamle lagerbygninger, nedslidte bil-værksteder, fine hotelværelser til boudoir optagelser eller gamle herregårde med gode muligheder for at lave de perfekte bryllups-billeder, man har forstillet sig.

Det er naturligvis også vigtigt at man har det rigtige udstyr  at tage med. Jeg bruger kun profoto lamper, da de sikre mig fri bevægelighed indenfor de setups jeg ønsker at lave. Det kan være alt for et alm. portrætter for en virksomhed til et fashionshoot for et modemagasin på amager strand park eller bryllupsopgave på Hillerød slot.

udstyr
Udstyr

Som tidligere nævnt er det udstyr man bruger en vigtig forudsætning for det resultat man ønsker at sine billeder. Jo bedre udstyr, jo flere muligheder har man også. Jeg bruger til dagligt kun profoto lamper, da de sikre mig stabillitet i mine shoots og en stor fleksibilitet i diverse modifiers, det er alt for softbokse, beautidish, snoots, barndoors m.m.